Cvijan uzvraća udarac: Kandidovaće se za predsednika SNS

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2013, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijan uzvraća udarac: Kandidovaće se za predsednika SNS

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Cvijan najavio je danas da će se kandidovati za predsednika SNS na narednoj izbornoj skupštini.

Na sednici Predsedništva odlučeno da ne bude isključen iz stranke, već da mu se izrekne usmena opomena, pa rešio da se kandiduje

 

"Celog vikenda sam imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sastanke sa članovima stranke, uglednim pojedincima i diplomatama, s kojima sam razgovarao o raznim idejama i podršci mojoj kandidaturi i kampanji", rekao je Cvijan i dodao je da će kandidaturu objaviti ove nedelje i početi kampanju za predsednika SNS.

 

"Očekujem da Vučić i ja pred članovima stranke, ali i pred srpskom javnošću, sučelimo ideje i programe o daljem kretanju stranke i Srbije", kazao je Cvijan.

 

"U SNS se bore za vlast i uticaj"

Po njegovim rečima, odluku o kandidaturi je doneo posle sednice Predsedništva na kojoj kaže da nije opomenut što se tvrdilo u štampi.

 

"Na sednici Predsedništva nije bilo reči o mom isključenju iz stranke. Niti sam usmeno opomenut ili ukoren, niti se o tome odlučivalo glasanjem, kako se pisalo posle te sednice. Nisam povredio statut stranke kao što neki tvrde, jer sam govorio istinu", kazao je Cvijan.

 

Na sednici Predsedništva SNS 6. decembra predsednik Izvršnog odbora te stranke Radomir Nikolić zahtevao je Cvijanovo isključenje iz stranke zbog kršenja Statuta i "narušavanja ugleda stranke". Na sednici je odlučeno da Cvijan ne bude isključen iz stranke, već da mu se izrekne usmena opomena.  Nije bilo ništa ni od najavljivane kazne.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vučić dobio protivkandidata - Vladimira Cvijana

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Dec.2013

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Cvijan najavio je da će se kandidovati za predsednika SNS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.