Crna Gora svojim sankcijama ne može da povredi Rusiju

Izvor: Blic, 09.Maj.2014, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora svojim sankcijama ne može da povredi Rusiju

Ambasador Rusije u Podgorici Andrej Nesterenko rekao je da sankcije Crne Gore ne mogu da nanesu štetu Rusiji i da iz razgovora sa građanima zna da ne odobravaju poteze Vlade.

"To što se Crna Gora pridružila sankcijama protiv Rusije nije u redu. Odnosi između Crne Gore i Rusije oduvek su bili drugarski i prijateljski", rekao je Nesterenko sinoć novinarima u Herceg Novom.

On kaže da građani ne misle onako kako se Vlada Crne Gore odredila prema Rusiji i ciljevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kojim se žele postići sankcijama.

Govoreći o izjavi ambasadora Rusije u Srbiji Aleksandra Čepurina da Crna Gora nepotrbno srlja u naručje NATO-a, Nesterenko je rekao da mu je kolega u razgovoru potvrdio da nije želio da uvrijedi nikogu Crnoj Gori.

"To je u samom prevodu preneseno pomalo nekorektno. Vjerujem da ruski ambasador u Srbiji nije htio nikog da naljuti. On voli sve narode na Balkanu", rekao je Nesterenko.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesterenko: Građani ne odobravaju sankcije Crne Gore

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2014

HERCEG NOVI - Ambasador Rusije u Podgorici Andrej Nesterenko rekao je da sankcije Crne Gore ne mogu da nanesu štetu Rusiji i da iz razgovora sa građanima zna da ne odobravaju poteze Vlade.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.