Cerar stigao u Beograd

Izvor: RTS, 23.Okt.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cerar stigao u Beograd

Premijer Slovenije Miro Cerar doputovao je u Beograd, gde ga je dočekao predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.
Cerar je došao povodom zajedničke sednice vlada Srbije i Slovenije koja će biti održana sutra u Beogradu.

Vučić bio je domaćin slovenačkom kolegi i članovima delegacije Slovenije na radnom ručku u vili Obrenovića kod Smedereva.
Dobrodošlicu slovenačkoj delegaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poželeli su članovi KUD Ansambl narodnih igara i pesama iz Smedereva.
Svečani doček slovenačke delegacije biće organizovan sutra ispred Palate Srbija u 10 časova, posle čega će biti održan sastanak dvojice premijera.
Kako je najavljeno, slovenački premijer razgovaraće u 14.45 sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Po završetku zajedničke sednice planirano je potpisivanje niza sporazuma i obraćanje medijima.
Na marginama treće zajedničke sednice dveju vlada Privredna komora Srbije, u saradnju sa privrednicima Slovenije, organizovaće sutra i Poslovni forum Srbija-Slovenija.
Vučić i Cerar će se obratiti učesnicima Foruma, saopštile su pres-službe dveju vlada.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cerar stigao u Beograd, dočekao ga Vučić / VIDEO

Izvor: B92, 23.Okt.2016

Premijer Slovenije Miro Cerar doputovao je u nedelju u Beograd, a dočekao ga je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, preneo je beogradski Blic...Cerar je došao povodom zajedničke sednice vlada Srbije i Slovenije koja će biti održana sutra u Beogradu...Svečani doček slovenačke delegacije...

Nastavak na B92...

Vučić: Nemamo otvorenih pitanja sa Slovenijom

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Okt.2016, 10:54

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija i Slovenija nemaju otvorenih pitanja i da su odnosi dve zemlje sve bolji, a izrazio je nadu da će obim trgovinske razmene uskoro preći milijardu evra...Nakon zajedničke sednice vlada Srbije i Slovenije i potpisivanja sporazuma dve zemlje,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.