Ceca privatnim avionom odletela u Švajcarsku!

Izvor: Kurir, 11.Maj.2013, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca privatnim avionom odletela u Švajcarsku!

Odmara se daleko od gužve i bez mobilnog telefona.

Svetlana Ceca Ražnatović pre dva dana otputovala je u Ženevu na kraći odmor. Ona je u Švajcarsku odletela privatnim avionom. Paparaco Kurira uslikao je folk zvezdu kako silazi na pistu beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“. Ceca je rešila da napravi manji predah. Ona je okupirana završavanjem novog albuma, kao i pripremama za koncert na Ušću 28. juna, ali za sebe je izdvojila nekoliko dana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Sklonila se od gužve i otišla u inostranstvo kako bi mogla da se odmori. Najveća balkanska zvezda bila je ležerno obučena, u svom stilu, a uprkos iscrpljujućem radu u studiju, jednostavno je blistala.

Pozvali smo je da vidimo kako provodi odmor, ali bila je nedostupma. Očigledno je rešila da se potpuno opusti, pa je isključila i mobilni telefon.

(Z. M.)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ceca privatnim avionom odletela u Švajcarsku!

Izvor: Dzungla.org, 11.Maj.2013

Ona je okupirana završavanjem novog albuma, kao i pripremama za koncert na Ušću 28. juna, ali za sebe je izdvojila nekoliko dana. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.