Ceca oslobođena krivice za napad na Aleksandra Olarevića

Izvor: Blic, 09.Apr.2014, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca oslobođena krivice za napad na Aleksandra Olarevića

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović oslobođena je danas, zajedno sa svojim zetom Predragom Ocokoljićem, krivice za napad na predsednika FK Mladi proleter Aleksandra Olarevića.

Ražnatovićeva i Ocokoljić su bili optuženi da su 18. juna 2007. godine, ispred upravne zgrade FK "Mladi proleter", grubo vređali, a potom i naneli lake telesne povrede Olareviću, direktoru kluba.

Njen današnji dolazak je izazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veliku histeriju fanova, koji su je dočekali sa cvećem i poklonima, želeći da se s njom slikaju. Među njima je bio i veliki broj dece iz obližnje osnovne škole koji su, da bi videli svoju omiljenu pevačicu, pobegli sa nastave.

VIDEO > Pobegli iz škole da bi videli Cecu:

Ražnatovićeva je u sud došla u pratnji obezbeđenja i advokata, a obožavaocima je obećala da će se slikati s njima nakon suđenja.

Optužnim predlogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva, folk pevačici i Ocokoljiću je na teret stavljano da su, prema navodima optužnog predloga, 18. juna došli do upravne zgrade FK "Mladi proleter" i pozvali Olarevića da izađe napolje, a kada je on to uradio, folk pevačica je počela da ga vređa, oslovljavajući ga pogrdnim imenima.

Posle verbalnog napada Ražnatovićeve, Ocokoljić je fizički nasrnuo na direktora "Mladog proletera", udarivši ga pesnicom u desnu stranu lica.

Ražnatovićeva je u februaru 2012. odslužila kaznu od godinu dana kućnog zatvora na koju je bila osuđena zbog protivpravnog prisvajanja dela novca od transfera fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove dok je bila predsednik tog kluba 2000. godine, i nedozvoljenog držanja 11 pištolja.

Pročitajte još Ceca u sudu: Morala sam da dođem da bih izbegla medijski linč

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUD PRESUDIO: Ceca i Ocokoljić oslobođeni optužbi!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Apr.2014

Suđenje poznatoj pevačici Svetlani Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću za nasilničko ponašanje prema vlasniku FK “Mladi proleter” Aleksandru Olareviću 2007. godine završeno je oslobađajućom presudom

Nastavak na Telegraf.rs...

Ražnatovićeva oslobođena optužbi

Izvor: B92, 09.Apr.2014

Beograd -- Svetlana Ražnatović oslobođena je danas, zajedno sa zetom Predragom Ocokoljićem, krivice za napad na predsednika FK Mladi proleter Aleksandra Olarevića...Sudija Danijela Koš oslobodila ih je optužbi, navodeći da nije dokazano da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje pretnjama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.