Izvor: 24sata, 29.Nov.2009, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska policija troši 800.000 funti godišnje na muziku

Novac se uplaćuje na račun organizacija koje brinu o muzičkim autorskim pravima kao što je Društvo za zaštitu muzičkih prava (PRS) koje brine o autorskim pravima oko 60.000 muzičara, kompozitora i izvođača. Podaci pokazuju da snage reda širom Velike Britanije plaćaju više od 800.000 funti godišnje za iPod licence i da je ta suma najviše narasla poslednjih nekoliko godina.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanska policija troši 800.000 funti godišnje na muziku

Izvor: Blic, 29.Nov.2009

Policija u Velikoj Britaniji plaća na stotine hiljade funti godišnje da bi njeni zaposleni mogli da slušaju muziku na radnom mestu...Novac se uplaćuje na račun organizacija koje brinu o muzičkim autorskim pravima kao što je Društvo za zaštitu muzičkih prava (PRS) koje brine o autorskim pravima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.