Bramerc u poseti Srbiji, sutra sastanak sa Dačićem

Izvor: Blic, 04.Nov.2013, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc u poseti Srbiji, sutra sastanak sa Dačićem

Glavni haški tužilac Serž Bramerc počinje danas redovnu posetu Srbiji, u okviru priprema za podnošenje izveštaja Savetu bezbednosti UN.

Bramerc će se sutra sastati s premijerom Srbije Ivicom Dačićem, najavila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Tokom posete Beogradu, od 4. do 6. novembra, Bramerc će razgovarati i sa članovima Vlade Srbije, sa srpskim tužiocem za ratne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zločine Vladimirom Vukčevićem, kao i s predstavnicima međunarodne zajednice u Srbiji, saopštio je Aleksandar Kontić, član Bramercove kancelarije, na konferenciji za novinare u Hagu.

Poseta haškog tužioca predstavlja deo priprema za izveštaj o strategiji okončanja rada Tribunala, koji je biti podnesen Savetu bezbednosti do kraja godine, dodao je Kontić.

Bramerc je u prethodnom šestomesečnom izveštaju, u junu, izrazio zadovoljstvo saradnjom Srbije s Tribunalom, ukazavši na to da je omogućen pristup dokumentima i svedocima.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bramerc u poseti Srbiji

Izvor: Akter, 04.Nov.2013

Glavni haški tužilac Serž Bramerc počinje danas redovnu posetu Srbiji, u okviru priprema za podnošenje izveštaja Savetu bezbednosti UN

Nastavak na Akter...

Glavni tužilac Haškog suda u posjetu Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Nov.2013

Glavni tužitelj Haškog suda Serge Brammertz započinje  redoviti  posjet Srbiji, u okviru priprema za podnošenje izvještaja  Vijeću sigurnosti UN-a. Brammertz će se u utorak  sastati s premijerom Srbije Ivicom Dačićem, najavljeno je iz Dačićevog ureda. Tijekom posjeta Beogradu, od 4....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Dačić sa Bramercom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2013, 02:42

Glavni haški tužilac Serž Bramerc počeo je juče redovnu posetu Srbiji, u okviru priprema za podnošenje izveštaja Savetu bezbednosti UN. On će se danas sastati s premijerom Srbije Ivicom Dačićem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Saradnja na visokom nivou

Izvor: Studio B, 05.Nov.2013

Premijer Srbije Ivica Dačić i glavni haški tužilac Serž Bramerc ocenili su u Beogradu da se saradnja Srbije i Tužilaštva odvija na veoma visokom nivou, saopšteno je iz vlade. ..Dostavljanje dokumentacije, pristup arhivama državnih organa i svedocima odvija se nesmetano i bez otvorenih pitanja,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.