Biciklista teško povređen u Nišu

Izvor: Kurir, 24.Apr.2014, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklista teško povređen u Nišu

NIŠ - Jedan biciklista teško je povređen u saobraćajnom udesu u Nišu, rečeno je u niškoj službi Hitne pomoći.

Biciklistu je, kako je rečeno, udario automobil u Zaplanjskoj ulici u Nišu i on je s teškim povredama glave i ortopedskim povredama, odveden na hirurgiju.

Hitna pomoć je juče intervenisala kod Tehničkog fakulteta gde je čopor pasa napao ženu koja je zbog više ujeda zbrinuta na hirurgiji. Ženu su, kako je rečeno Beti, od težih povreda spasili prolaznici. Pomoć niških lekara tokom noći između srede i četvrtka najviše su tražili psihijatrijski bolesnici, astmatičari, kao i pacijenti sa malignitetima.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NI: Teško povređen biciklista

Izvor: OkRadio.rs, 24.Apr.2014

Jedan biciklista teško je povređen kada ga je udario automobil u sredu uveče u Nišu. Biciklista je zadobio teške povrede glave i ortopedske povrede, zbog čega je odveden na hirurgiju.    Hitna pomoć je u sredu intervenisala i kod Tehničkog fakulteta u Nišu gde je čopor pasa napao ženu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.