Bata Živojinović se oporavlja

Izvor: Glas javnosti, 03.Sep.2012, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bata Živojinović se oporavlja

BEOGRAD - Zdravstveno stanje glumca Velimira - Bate Živojinovića (80), nakon moždanog udara koji je doživeo početkom jula, stabilno je i svi zdravstveni parametri su zadovoljavajući, izjavila je supruga Živojinovića Lula.

Lula Živojinović je navela da će Bata za nekoliko dana, sa Vojnomedicinske akademije (VMA) na koju je upućen iz bolnice Sveti Sava 21. avgusta, verovatno biti prebačen na dalju rehabilitaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u banju Selters u Mladenovac.

Batina supruga je demantovala da se Živojinović bori za život i da mu se stanje pogrošalo.

"Naprotiv, Batino stanje je zadovoljavajuće s obzirom na težinu bolesti, i on se oporavlja", kazala je Lula Živojinović.

Velimir Bata Živojinović prebačen je 21. avgusta na VMA, na odeljenje neurologije, po preporuci lekara bolnice Sveti Sava, u kojoj je zbog težeg moždanog udara lečen prvih 49 dana.

Živojinović je oktobra 2006. godine imao srčani udar, a bolovao je i od gangrene koja je izlečena na Kubi pre tri godine.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zdravstveno stanje Bate Živojinovića zadovoljavajuće

Izvor: Beta, 03.Sep.2012

BEOGRAD, 3. septembra 2012. (Beta) - Zdravstveno stanje glumca Velimira - Bate Živojinovića (80), nakon moždanog udara koji je doživeo početkom jula, stabilno je i svi zdravstveni parameteri su zadovoljavajući, .

Nastavak na Beta...

Bata Živojinović se oporavlja

Izvor: Kurir, 03.Sep.2012

Batino stanje je zadovoljavajuće s obzirom na težinu bolesti, kaže njegova supruga Lula..BEOGRAD - Zdravstveno stanje glumca Velimira - Bate Živojinovića (80), nakon moždanog udara koji je doživeo početkom jula, stabilno je i svi zdravstveni parametri su zadovoljavajući, izjavila je supruga...

Nastavak na Kurir...

Zdravstveno stanje Bate Živojinovića je zadovoljavajuće

Izvor: Story, 03.Sep.2012

Poznati glumac Velimir Bata Živojinović koji je pre dva meseca doživeo moždani udar, uspešno se oporavlja..Velimir Bata Živojinović, Foto: Story press

Nastavak na Story...

Lula Živojinović: Batino stanje je zadovoljavajuće, oporavlja se

Izvor: S media, 03.Sep.2012

Nakon što su se u javnosti pojavile vesti o teškom zdravstvenom stanju Bate Živojinovića, njegova supruga Lula tvrdi da je njegovo stanje zadovoljavajuće...Prema pisanju Blica, Bata će ubrzo biti prebačen iz bolnice na rehabilitaciju u Mladenovac. "Batino stanje je zadovoljavajuće s obzirom na...

Nastavak na S media...

Lula Živojinović demantuje glasine: Bata je dobro i oporavlja se

Izvor: CrveniTepih.com, 03.Sep.2012

Nakon što su se pojavile informacije da je pogoršano zdravstveno stanje Velimira Bate Živojinovića (79), kao i da se legendarni glumac bori za život, Živojinovićeva supruga Lula je demantovala te glasine i kaže da je Batino zdravstveno stanje zadovoljavajuće. - Nakon moždanog udara koji...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Bata Živojinović se oporavlja

Izvor: Svet plus, 03.Sep.2012

nbsp;Zdravstveno stanje glumca Velimira - Bate Živojinovića (80), nakon moždanog udara koji je doživeo početkom jula, stabilno je i svi zdravstveni parametri su zadovoljavajući, izjavila je supruga Živojinovića Lula.

Nastavak na Svet plus...

Lula Živojinović: Moj Bata nije životno ugrožen

Izvor: Blic, 04.Sep.2012, 07:01

Glumačka legenda Velimir Bata Živojinović (80) van je životne opasnosti, potvrdila je njegova supruga Lula. Kako kaže, uprkos zdravstvenim problemima koje ima, filmski Valter oporavlja se od posledica moždanog udara koji je doživeo 3. jula, i istovremeno se sprema za odlazak na rehabilitaciju...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.