Lula Živojinović: Moj Bata nije životno ugrožen

Izvor: Blic, 04.Sep.2012, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lula Živojinović: Moj Bata nije životno ugrožen

Glumačka legenda Velimir Bata Živojinović (80) van je životne opasnosti, potvrdila je njegova supruga Lula. Kako kaže, uprkos zdravstvenim problemima koje ima, filmski Valter oporavlja se od posledica moždanog udara koji je doživeo 3. jula, i istovremeno se sprema za odlazak na rehabilitaciju.

- Ako izuzmemo ono što je Batu mučilo pre moždanog udara, sa nekim novim manjim problemima kao što je urinarna infekcija, on se oseća odlično. Stabilan je i prelazi za nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dana u Selters banju - rekla je za ”Blic” Batina supruga Lula Živojinović, koju su potresli netačni komentari o tome kako je Batino stanje toliko loše da je na aparatima za disanje.

- U Srbiji je interesantna nažalost samo loša vest. Od aparata Bata je priključen samo na televizor i radio, koje rado gleda i sluša. Bata je primao infuzije i radio kontrolne snimke skenerom i to je sve - ističe gospođa Lula na kojoj je najveći teret, budući da Batina i njena deca žive u inostranstvu.

Inače, slavni glumac je iz bolnice „Sveti Sava“, prema rečima dr Ranke Todorović, otpušten 21. avgusta u stabilnom fizičkom stanju i prema želji porodice odvezen je na VMA da bi spremniji otišao u Selters banju, odnosno u što boljem stanju.

Povezane vesti: Batina ćerka: Samo želimo da tata ozdravi Porodica tražila da Batu vrate u bolnicu Porodica: Velimir Bata Živojinović i dalje u bolnici Bata Živojinović: Biće bolje, neću klonuti duhom Ćerka Bate Živojinovića: Verujem da će se tata oporaviti

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.