BRISEL POTVRDIO: Eštonova i Dačić 20. juna

Izvor: Kurir, 17.Jun.2013, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRISEL POTVRDIO: Eštonova i Dačić 20. juna

Tema razgovora biće ostvareni napredak u implementaciji sporazuma postignutog u aprilu, navodi se u saopštenju Maje Kocijančič, portparolke visoke predstavnice EU

BRISEL - Maja Kocijančič, portparol visoke predstavnice EU, saopštila je da je Ketrin Ešton pozdravila razmenu oficira za vezu između Beograda i Prištine i za 20. jun najavila sastanak Ešton, Dačić, Tači.

"Visoka predstavnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton, 20. juna, imaće susret u Briselu sa premijerom Srbije Ivicom Dačićem i kosovskim premijerom Hašimom Tačijem. Tema razgovora biće ostvareni napredak u implementaciji sporazuma postignutog u aprilu, na osnovama plana koji su obe strane usvojile prošlog meseca", navodi se u saopštenju.

"Visoka predstavnica pozdravlja današnje postavljanje oficira za vezu u Beogradu i Prištini. Ovo je još jedno konkretno postignuće u kontekstu implementacije i važan korak u napred ka normalizaciji odnosa", navela je Maja Kocijančić, portparolka visoke predstavnice Ketrin Šetron.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novi sastanak Dačića, Tačija i Ešton 20. juna u Briselu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jun.2013

Portparol visoke predstavnice EU za vanjsku politiku i bezbjednost najavila je za četvrtak, 20.jun novi susret premijera Srbije i Kosova uz evropsko posredovanje.  "Visoka predstavnica Ketrin Ešton, susrešće se sa premijerima Ivicom Dačićem i Hašimom Tačijem 20.juna u Briselu.Oni će razmotriti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.