BIA u akciji hapšenja u Brazilu

Izvor: Beta, 06.Maj.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIA u akciji hapšenja u Brazilu

BEOGRAD, 6. maja 2011. (Beta) - Predstavnik Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Jovan Stojić izjavio je u petak da je u hapšenje narko-bande u Brazilu bila uključena i BIA, posredstvom američke agencije DEA, i da je BIA identifikovala vodju klana pre godinu dana.

Stojić je Radio-televiziji Srbije rekao da je BIA bila uključena u tu akciju tako što je dostavljala podatke o licima iz Srbije i ocenio da je hapšenje u Brazilu izvedeno veoma profesionalno.

On je rekao da nije tačno da su organizovanu kriminalnu grupu činili uglavnom Srbi, već da su iz Srbije, prema njegovim informacijama, samo tri osobe.

Stojić nije želeo da iznese imena uhapšenih i naveo da će to uraditi brazilska policija koja vodi akciju već nekoliko godina.

Kako je rekao, osoba za koju je brazilska policija rekla da je vodja bande, nije poznata javnosti u Srbiji, ali je dobro poznata bezbednosnim krugovima. Vodja grupe, uhapšen 1. maja, bio je jedan od pet najtraženijih kriminalaca u Srbiji i biće joj izručen, saopštila je brazilska policija.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIA uključena u akciju u Brazilu

Izvor: B92, 06.Maj.2011

Beograd -- Jovan Stajić iz Bezbednosno-informativne agencije izjavio da je u hapšenje narko-bande u Brazilu bila uključena i BIA posredstvom američke agencije DEA...On je za Radio-televiziju Srbije rekao i daje BIA vođu tog klana identifikovala još pre godinu dana...Stojić je objasnio da je BIA...

Nastavak na B92...

Srpski budžet nije u krizi

Izvor: Beta, 06.Maj.2011

BEOGRAD, 6. maja 2011. (Beta) - Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je u petak da se, posle neuspeha prodaje Telekoma Srbije, u javnosti "stvorila netačna teza da je srpski budžet u krizi i da ne može da opstane bez tih sredstava"..."Naravno da će neki projekti biti odlagani jer pare nisu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.