Aplikacija koja javlja kada je vreme za wc pauzu u bioskopu jer nailazi dosadni deo filma

Izvor: Blic, 06.Feb.2013, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplikacija koja javlja kada je vreme za wc pauzu u bioskopu jer nailazi dosadni deo filma

Sigurno vam se više puta vam se desilo da iz bioskopske sale jurite ka toaletu jer je film trajao predugo. Nova aplikacija "RunPee" našla je rešenje jer vam signalizira kada možete da napustite projekciju i odete do toaleta a da ne propustite najzanimljivije scene.

Neki od najnovijih holivudskih hitova kao što su "Jadnici", "Linkoln" ili "Hobit" traju i preko dva i po sata, što je preveliko iskušenje za bešiku.

Olakšanje stiže sa novom aplikacijom "RunPee" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja je dostupna za Epl, android i Vindouz telefone, a koja korisniku omogućava da otrči do toaleta upravo kada je najnezanimljivji deo filma.

Pored toga što ova aplikacija identifikuje scene u trajanju od tri do pet minuta koje nisu preterano zanimljive, zbog čega ih možete propustiti i trknuti u WC, ona vam i prerpičava šta se desilo na velikom platnu dok vas nije bilo.

Za filmove koji traju 90 minuta imate jednu brzu pauzu, a za one preko dva sata i do tri pauze.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pauza za WC: Aplikacija koja javlja kada nailazi dosadni deo filma

Izvor: NaDlanu.com, 06.Feb.2013

Neki od najnovijih holivudskih hitova kao što su "Jadnici", "Linkoln" ili "Hobit" traju i preko dva i po sata, što je preveliko iskušenje za bešiku. Olakšanje stiže sa novom aplikacijom "RunPeea koja korisniku omogućava da otrči do toaleta upravo kada je najnezanimljivji deo filma...Pored toga...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.