Apel vozačima: Oprez zbog nevremena

Izvor: B92, 05.Avg.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel vozačima: Oprez zbog nevremena

Beograd -- "Putevi Srbije" upozorili učesnike u saobraćaju da je potreban oprez u vožnji zbog najave da se posle podne i uveče, lokalno, očekuju vremenske nepogode.

Iz ovog javnog preduzeća podsećaju vozače da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću saobraćajnu signalizaciju.

Republički hidrometeorološki zavod je i za sutra i prekosutra prognozirao u većini mesta u Srbiji pojavu vremenskih nepogoda sa padavinama, koje će sutra u centralnim i zapadnim krajevima zemlje biti posebno obilne i sa mogućom pojavom grada, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Očekuje se nevreme, oprez u saobraćaju

Izvor: RTS, 05.Avg.2014

U poslepodnevnim i večernjim časovima, lokalno se očekuju vremenske nepogode sa obilnijim padavinama, gradom i jakim vetrom. Posebno obilne padavine očekuju se sutra u centralnim i zapadnim krajevima zemlje..."Putevi Srbije" upozorili su sve učesnike u saobraćaju da je potreban oprez u vožnji,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.