7 malih trikova da hodnik bude vaše omiljeno mesto u kući

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Avg.2017, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7 malih trikova da hodnik bude vaše omiljeno mesto u kući

Hodnik povezuje sve prostorije u kući, od onih u kojima je porodica tokom dana, preko spavaćih soba do kuhinje i kupatila. Koliko god vaš hodnik bio mali, postoji način da ga ulepšate tako da izgleda podjednako dobro kao i ostatak vašeg doma. Učinite ga posebnim uz pomoć umetničkih dela, knjiga, zanimljivih tepiha i sl.
Evo 7 ideja koje će vas sigurno oduševiti:
Upadljiv tepih

A post shared by AL (@pharaole) on Aug 22, 2017 at 3:37am PDT


Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je vašem hodniku potrebno malo boje celu situaciju ćete lako popraviti dodavanjem tepiha jarke boje. Imajte u vidu i da će uzak hodnik izgledati šire uz pomoć pruga kada budete birali dezen. Dugačak tepih koji ide od jednog do drugog kraja hodnika je odmah uočljiv. Ako ne možete da nađete dovoljno dug tepih pokušajte da ga napravite prišivanjem njih nekoliko.
Slike na zidu

A post shared by @inspotoyourhome on Aug 21, 2017 at 10:25am PDT


Ovde je dug hodnik iskorišćen za kačenje porodičnih fotografija i crteža. Dok upotreba istih ramova izgleda svedeno i uredno mešanje boja i veličina prostoru daje posebnu toplinu.
Komode

A post shared by Meu Móvel de Madeira (@meumoveldemadeira) on Aug 21, 2017 at 9:00am PDT


Iskoristite širinu ukoliko je imate i dodajte komodu kao lep dodatak. Imaćete više mesta za odlaganje a i mesto za izlaganje ukrasa. Možete se odlučiti za tradicionalnu ili moderniju varijantu napravljenu po meri. Odličan način da ulepšate hodnik.
Viseći lusteri

A post shared by Decodeliziosa (@decodeliziosa) on Aug 22, 2017 at 3:25am PDT


Većina hodnika nema prozore, što znači da je potrebno obratiti posebnu pažnju na svetlo. Odlučite se za viseće lampe ako imate dovoljno visine jer će one, uz svetlost, domu dati poseban element dizajna.
Bibilioteka
Ako spadate u ljude koji ne mogu bez knjiga sigurno vam uvek nedostaje prostora da ih i izložite. Proširite vašu biblioteku na hodnik i tako stvorite dodatni prostor za vaša omiljena književna dela. Bilo da ih pravite po meri od poda do plafona ili samo dodate kupljenje police, upotreba hodnika za biblioteku je funkcionalan način korošćenja prostora i lep dekorativni elemenat za svaki hodnik.
Murali i zidne tapete

A post shared by Sienna Ayre (@siennaayre) on Aug 22, 2017 at 1:51am PDT


Mapa od poda do plafona pretvara prolazni prostor u zabavno i edukativno mesto. Ako ne želite mapu možete se odlučiti za različite dizajne, boje i elemente.
Uramljena ogledala

Eclectic hall design by chicago interior designer Michael Abrams Limited
Ako volite zidne galerije ali ne znate šta da stavite u toliko puno ramova odlično rešenje su ogledala. Ovakva postavka će u prvi plan staviti ramove, dodati svetlost prostoru i učiniti da on izgleda veće.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.