Mitar golom proslavio godišnjicu, navijači Njukasla ga i dalje obožavaju zbog ovog! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitar golom proslavio godišnjicu, navijači Njukasla ga i dalje obožavaju zbog ovog! (foto)

Danas je u Njukaslu sve u znaku Aleksandra Mitrovića.

Fudbaleri Njukasla remizirali su danas sa Prestonom rezultatom 1:1 u prijateljskom susretu, a jedini pogodak na meču postigao je Aleksandar Mitrović.

Srpski reprezentativac je postigao pogodak već u osmom minutu i tako pokazao da će se boriti za mesto u timu, pošto ne želi da napusti tim Rafaela Beniteza.

Pored toga, Mitrović je danas proslavio godišnjicu dolaska u redove ''svraka''.

Navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su se na Tviteru prisetili po čemu ga najviše pamte, a u centru pažnje bila je i faca jednog dečaka koji je upoznao Mitrovića sada na pripremama.

Ovako je Mitrović pozdravljen od strane navijača na dvogodišnjicu dolaska, a pogledajte i kako je proslavio gol danas:

Aleksandar Mitrović celebrates scoring Newcastle's opening goal in their friendly against Preston at Deepdale. pic.twitter.com/YTpFXtBxqZ

— Squawka News (@SquawkaNews) July 22, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitar, Andrija, Džigi, Sulejmani... Naši baš raspucani (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2017

Marko Grujić i Stefan Mitrović bili su nešto lošije sreće....Fudbaleri Njukasla odigrali su nerešeno u svom drugom meču tokom pripremnog perioda (protiv Prestona 1:1), a srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović postigao je jedini gol za Svrake. Mladi golgeter pogodio je mrežu domaćina u 8....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.