Mateus rekao svoje - Mesi IN, Runi OUT! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateus rekao svoje - Mesi IN, Runi OUT! (foto)

Posle najnovijih neuspeha reprezentacija Argentine i Engleske, svoj predlog kako će dalje i jedni i drugi, dao je i legendarni Nemac Lotar Mateus.

On se na Tviteru posebno osvrnuo na predvodnike ove dve selekcije - Lea Mesija, odnosno Vejna Runija.

Podsetimo, Leo Mesi je posle poraza Argentine od Čilea u finalu Kopa Amerike najavio završetak reprezentativne karijere, ali Mateus smatra da najbolji fudbaler sveta treba da promeni tu odluku, jer po njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mišljenju, Mondijal u Rusiji bez Lea Mesija ne bi imao smisla.

S druge strane, kada je u pitanju Vejn Runi, nekadašnji trener Partizana  smatra da fudbaler Mančester Junajteda treba da stavi tačku na igranje u reprezentaciji Engleske.

Mateus,je, naime, uveren da Runi nije pravi lider tima, što se i pokazalo u utakmici protiv Islanda u osmini finala Evropskog prvenstva, kada su Englezi poraženi sa 2:1.

I totally agree with Diego. A @FIFAWorldCup in Russia without Messi would be a shame. #Reconsider #AFA pic.twitter.com/8wRN9SDQZN

— Lothar Matthäus (@LMatthaeus10) June 28, 2016

Wayne Rooney must quit his England career now – that team needed a leader against Iceland but he just wasn’t it https://t.co/pAsQ4pWvSE

— Lothar Matthäus (@LMatthaeus10) June 29, 2016
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.