Izvor: B92, 07.Dec.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrian airlines uvodi novu uslugu

Aviokompanija Austrian airlines uvela je novu uslugu "Red Souvenir" koja omogućava dostavu najkvalitetnijih austrijskih proizvoda na kućnu adresu, saopštila je ta kompanija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Red Souvenir - dostava najkvalitetnijih austrijskih proizvoda na kućnu adresu

Izvor: Economy.rs, 07.Dec.2011

Na svim letovima kompanije Austrian Airlines putnicima se pruža mogućnost da uživaju u proizvodima vrhunskog kvaliteta i kulinarskim delikatesima lokalnih austrijskih proizvođača.

Nastavak na Economy.rs...

Austrian airlines uvodi novu uslugu

Izvor: gDestinacija.com, 08.Dec.2011, 10:32

Aviokompanija Austrian airlines uvela je novu uslugu "Red Souvenir" koja omogućava dostavu najkvalitetnijih austrijskih proizvoda na kućnu adresu, saopštila je ta kompanija. Na svim letovima Austrian airlines-a putnicima se pruža mogućnost da uživaju...

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.