Teška nesreća kod Trstenika, ima mrtvih!

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća kod Trstenika, ima mrtvih!

Na regionalnom putu Kruševac-Kraljevo, kod Osaonice, oko 15 časova dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice izgubilo život.

Foto: MONDO/Mladen Stojović Ilustracija

Kako RTS nezvanično saznaje u udesu su učestvovala dva putnička vozila, "bmw" i "opel kadet".

Na licu mesta od zadobijenih povreda stradala je muška osoba iz sela Štulac, vozač "opel kadeta", dok je njegova saputnica zbrinuta na intenzivnom odeljenju kruševačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << hirurgije.

Vozaču "bmw-a" iz Trstenika određeno je policijsko zadržavanje.

Saobraćaj koji je bio u višečasovnom prekidu, normalizovan je oko 18 časova.

Uviđaj je u toku.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

POGINUO OTAC PETORO DECE: Lekari se bore za život majke

Izvor: Kurir, 28.Maj.2016

...Do udesa je došlo juče oko 15 sati, kad je automobil BMW, kojim je upravljao P S, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario s automobilom „opel kadet“, u kojem su se nalazili V N i njegova supruga..- Petoro dece je ostalo bez oca, a najgore od svega je što se žena porodila pre desetak...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.