Izvor: Blic, 28.Maj.2016, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA KOD TRSTENIKA Vozač poginuo u sudaru, lekari se bore za život njegove supruge

Vozač "opel kadeta" je poginuo, a njegova supruga teško je povređena u sudaru sa automobilom BMV danas oko 15 sati u Osaonici kod Trstenika. Drugi vozač je pritvoren.

Do nesreće je došlo kada je vozač BMV-a trsteničkih registarskih oznaka preticao kamion i udario u “opel kadet”, čiji je vozač poginuo na licu mesta, saznaje "Blic".

Supruga poginulog vozača je sa teškim povredama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prevezena u kruševačku Opštu bolnicu u nesvesnom stanju i lekari se bore za njen život.

Nastradali vozač i njegova supruga su iz sela Štulac kod Vrnjačke Banje.

Uviđaj je obavio zamenik osnovnog javnog tužioca u Trsteniku u prisustvu patrole saobraćajne policije.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, trstenička policija je po odobrenju tužioca odredila zadržavanje do 48 sati P.S. (39) iz Trstenika.

Saobraćaj na regionalnom putu Kraljevo - Kruševac je skoro tri časa bio u prekidu i normalizovan je tek oko 18 sati.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.