Oliver Antić: Kritikovaću predsednika

Izvor: Kurir, 06.Jun.2012, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Antić: Kritikovaću predsednika

Profesor Antić, pravni savetnik Tomislava Nikolića, već preuzeo dužnost

BEOGRAD - Već se zahuktalo na Andrićevom vencu.

Pravni savetnik predsednika Srbije Tomislava Nikolića Oliver Antić kaže da se novi tim u Predsedništvu već uigrao, ali da to i nije bilo teško jer je šef države inteligentan čovek koji ima poverenja u svoje ljude.

- Predsednika savetujem u vezi sa svim što se odnosi na pravna pitanja. Radimo kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tim, međusobno se konsultujemo i sve se, pre nego što se stavi pred predsednika, analizira - navodi Antić.

Kako kaže, svaki dan je na radnom mestu, predsednika je već savetovao, a jedan od njihovih glavnih zadataka biće borba za slobodu medija. Na pitanje da li to znači da će predsednik s osmehom primati kritike na svoj račun, on kaže: „Naravno. Nije on takav da se odmah uvredi na argumentovanu kritiku”.

(K. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.