Nikolići uručuju ključeve novih kuća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2014, 04:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolići uručuju ključeve novih kuća

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom Nikolić danas će obići kuće koje su izgrađene i opremljene na osnovu donacija Fondacije "Dragica Nikolić", u selima Liso Polje i Brgule na području opštine Ub.

U saopštenju Pres službe predsednika Republike navedeno je da će u podne obići kuću koja je izgrađena za porodicu Nikolić u selu Liso Polje i uručiće ključeve od kuće.

U 12.45 sati obići će kuće koje su izgrađene za porodice Gavrić i Marković u selu Brgule i takođe će im uručiti ključeve kuća, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UB: Predsednik uručio ključeve novoizgrađenih kuća

Izvor: Kurir, 01.Avg.2014

Kuće su izgrađene i opremljene na osnovu donacija Fondacije "Dragica Nikolić", u selima Liso Polje i Brgule..UB - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i njegova supruga Dragica uručili su danas ključeve novoizgrađenih kuća trima porodicama iz opštine Ub čije su kuće uništene u poplavama...Predsednik...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.