Nikolić naprednjacima: Sad mi kažite sve u lice!

Izvor: Mondo, 24.Mar.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić "naprednjacima": Sad mi kažite sve u lice!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić obratio se danas okupljenima na predizbornom mitingu Srpske napredne stranke i koalicionih partnera. "Sad mi u oči kažite da sam izdajnik i da rušim Vučića!".

Foto: Tanjug, Dimitrije Goll

Tomislav Nikolić pojavio se danas na predizbornom mitingu SNS i njenih koalicionih partnera, stranke koju je pravio sa Aleksandrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vučićem nakon odlaska iz Srpske radikalne stranke, i imao je jaku poruku za pojedine koji su bili u dvorani Kombank arene u Beogradu.

"Ne bih bio Tomislav Nikolić, ne bih bio Šumadinac da ne kažem ono što mi leži na duši - nemojte da mi aplaudirate vi koji ste me rušili. Mnogo me bolelo ono što ste pričali o meni, ali nisam vas ubrajao među prave naprednjake. Sad imate priliku da mi u oči mi kažete da sam izdajnik, da sam plaćenik, da rušim Vučića... Nema potrebe da to govorite za sutrašnje novine koje plaćate da vam ispunjavaju želje", rekao je Nikolić na predizbornom skupu povodom izbora za predsednika Srbije 2. aprila.

Dodao je da je došao zbog Aleksandra Vučića.

"Došao sam ovde da zajedno podržimo Aleksandra Vučića kao predsedničkog kandidata. Aleksandre, ništa nisamo dobili na poklon. Ja ću i dalje da se borim za ideale. Ako ti budem potreban zbog Srbije znaš gde možeš da me nađeš. Aleksandre, želim da pobediš i pobedićeš na predsedničkim izborima. Bio si uspešan predsednik Vlade i nema boljih kandidata od tebe. Tako je najbolje za Srbiju, da nastavimo da se borimo, da Srbiju stavimo u red najuglednijih zemalja", rekao je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Miting srpske napredne stranke

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.