Nikolić Liju: Prorok je rekao da će Kina vladati svetom i piti vodu s Morave

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2014, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić Liju: Prorok je rekao da će Kina vladati svetom i piti vodu s Morave

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić sastao se s premijerom Kine Li Kećijangom i zahvalio mu na podršci Pekinga i na svim najavljenim investicijama!

- Doćiće žuti ljudi s Istoka i zavladaće svetom. Oni će da piju vodu s Morave. Rekao je naš prorok, a danas vi pijete vodu i sa Rajne i Majne i otišli ste mnogo više nego što je srpski prorok video – rekao je Nikolić i poručio predsedniku Vlade Kine da nema dugog puta, ako se krene na vreme.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Premijer Kine rekao je da su oni zemlja u razvoju i da još puno toga treba da urade na modernizaciji zemlje i dodao da im je od velike važnosti saradnja sa zemljama EU, koja je njihov najveći partner.

- Uveren sam da će naša saradnja imati lepu budućnost – rekao je Li Kećijang.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.