Lukašenko uručio Nikoliću orden Prijateljstva naroda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2017, 04:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukašenko uručio Nikoliću orden Prijateljstva naroda

Predsedniku Srbije Tomislavu Nikolić danas je u Minsku predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko uručio Državnu nagradu Belorusije - orden Prijateljstva naroda.

Nikolić i Lukašenko, na čiji poziv je predsednik Srbije doputovao u radnu posetu Belorusiji, imali su bilateralni sastanak.

Predsednik Nikolić je, u pratnji predsednika Minskog gradskog izvršnog komiteta Andreja Šoreca, obišao Trg pobede u glavnom gradu Belorusije i položio venac na Spomenik pobede, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić od Lukašenka primio orden

Izvor: B92, 18.Maj.2017

Minsk -- Predsedniku Srbije Tomislavu Nikolić danas je u Minsku predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko uručio Državnu nagradu Belorusije- orden Prijateljstva naroda...Nikolić i Lukašenko, na čiji poziv je predsednik Srbije doputovao u radnu posetu Belorusiji, imali su bilateralni sastanak...Predsednik...

Nastavak na B92...

Nikolić danas u Belorusiji, dobija orden od Lukašenka

Izvor: Blic, 18.Maj.2017

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće danas u radnoj poseti Belorusiji, gde će se sastati sa beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom, koji će mu uručiti Državnu nagradu Republike Belorusije - orden Prijateljstva naroda...Predsednik Nikolić obići će Spomenik pobede u Minsku gde...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.