Zbog reformi cena Telekoma će porasti

Izvor: Mondo, 30.Okt.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog reformi cena Telekoma će porasti

Premijer Aleksandar Vučić izavio je danas u Jameni da će procedura oko privatizacije Telekoma Srbije biti završena u 2015.

Foto: MONDO

On je rekao da očekuje da Srbija može da dobije višu cenu nego 2011. godini kada je pokušaana privatizacija te kompanije.

"Treba da se ide na izbor privatizacionog savetnika, a posle toga kreće se u kompletnu proceduru i verujem da to u 2015. godini >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << može da bude završeno", rekao je Vučih novinarima.

On je naveo i da veruje da može da se dobije više novca za Telekom nego u 2011. godini kada je vlada Mirka Cvetković pokušaala da proda tu kompaniju.

"Danas možemo da postignemo mnogo višu cenu zbog položaja Srbije i reformi koje preduzimamo", rekao je premijer.

Treba sačekati sledeću godinu i ocenu Svetske banke o uslovima poslovanjua u Srbiji za koje je ocenio da su posle usvajanje reformnskih zakona mnogo bolji, kazao je premijer.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Premijer: Očekujem veću cenu za Telekom

Izvor: Blic, 30.Okt.2014

Premijer Aleksandar Vučić izavio je danas u Jameni da će procedura oko privatizacije Telekoma Srbije biti završena u 2015. i da očekuje da Srbija može da dobije višu cenu nego 2011. godini kada je pokušaana privatizacija te kompanije..."Treba da se ide na izbor privatizacionog savetnika a posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.