Izvor: Blic, 25.Sep.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Makedoniji registrovan još jedan slabiji zemljotres

Zemljotres jačine 2,7 stepen registrovan je u istočnoj Makedoniji nekoliko minuta posle ponoći, preneli su danas lokalni mediji.

Prema Evropskom seizmološkom centru, epocentar je bio u okolini Pehčeva, na krajnjem istoku Makedonije, na dubini jeden kilometer.

Makedoniju je u posednje dve sedmice pogodila serija zemljotresa, a najjači je registrovan 11. septembra, na području Skoplja, jačine 5,3 stepena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Makedoniji zabeležen još jedan slabiji zemljotres

Izvor: RTS, 25.Sep.2016

. Zemljotres jačine 2,7 jedinica po Rihteru registrovan je u istočnoj Makedoniji nekoliko minuta posle ponoći, preneli su lokalni mediji.

Nastavak na RTS...

U Makedoniji registrovan još jedan slabiji zemljotres

Izvor: B92, 25.Sep.2016

Skoplje -- Zemljotres jačine 2,7 stepen registrovan je u istočnoj Makedoniji nekoliko minuta posle ponoći, preneli su lokalni mediji...Prema Evropskom seizmološkom centru, epicentar je bio u okolini Pehčeva, na krajnjem istoku Makedonije, na dubini jedan kilometar...Makedoniju je u poslednje dve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.