Tramp: Pobeđujem i bez jedinstva Republikanske partije

Izvor: N1 televizija, 02.Maj.2016, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Pobeđujem i bez jedinstva Republikanske partije

Favorit u trci za predsedničku nominaciju republikanaca Donald Tramp pozvao je Republikansku partiju da se ujedini iza njegove kandidature, navevši da će pobediti u svom slučaju.

"Ne mislim da je važno, ali bi bilo lepo da se Republikanska partija ujedini. Ipak, mislim da ću pobediti u svakom slučaju", rekao je Tramp na predizbornom skupu u gradu Fort Vejn u Indijani.

Tramp vodi kampanju u Indijani gde se u utorak održavaju važni stranački izbori koji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << mogu znatno uticati na to da li će Tramp dobiti nominaciju.

Ako Tramp pobedi, on će zacementirati svoju prednost i možda uspeti da obezbedi nominaciju na pre stranačke konvencije.

Njegovi rivali Ted Kruz i Džon Kejsik se nadaju da će uspeti da uzmu značajan broj delegata ; na preostalim glasanjima i time osigurati neodlučnu konvenciju na kojoj delegati u ponovljenim glasanjima mogu glasati i za kandidate za koje nisu vezani rezultatima izbora po državama.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.