Izvor: RuskaRec.ru, 19.Feb.2017, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rogozin: Nove ruske rakete moći će da „raznesu“ američku PRO

Potpredsednik ruske vlade Dmitrij Rogozin  rekao je u emisiji „Voskresnый večer" na televiziji Rossiя 1 da se u ovom trenutku u naoružanju Rusije nalaze različiti modeli raketa, a među njima su i sovjetske Vojvoda, u NATO klasifikaciji poznate kao Sotona.  Kako je rekao, to su pouzdani modeli naoružanja kojih se boje zapadne zemlje. Nova ruska interkontinentalna raketa može da preleti Južni pol Stvaranje novih modela raketa odvija se po planu, istakao je Rogozin. Po njegovim rečima aktuelna, kao i perspektivna protivraketna odbrana SAD ne predstavlja za Rusiju ozbiljnu pretnju. Mi ćemo razneti tu odbranu, rekao je Rogozin, prenosi RIA Novosti.  

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rogozin zagrmeo: Naše rakete će razneti američku PRO - i sutrašnju i preksutršanju!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2017

"Nove interkontinentalne balističke rakete, na čijoj proizvodnji radimo, biće u stanju da probiju svaku američku protivraketnu odbranu", izjavio je Dmitrij Rogozin...U intervjuu na prvom kanalu ruske državne televizije, naveo je da ruske strateške nuklearne snage počivaju na različitm raketama,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.