EU: Za Irsku i Portugaliju 4,75 milijardi evra

Izvor: S media, 24.Maj.2011, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU: Za Irsku i Portugaliju 4,75 milijardi evra

Evropska komisija saopštila da je pribavila 4,75 milijardi evra za Irsku i Portugaliju.

Evropska komisija, izvršno telo Evropske unije, saopštila je da je pribavila tri milijarde evra za Irsku i 1,75 milijardi evra za Portugaliju, na današnjoj emisiji obveznica za te članice zone evra koje su dobile pomoć za spasavanje.

Rumunija: Istraga protiv 30 zvaničnika

Zvaničnici >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Euleksa razgovarali sa Dikom Martijem

EU ne vraća vize Srbiji?

Tražnja desetogodišnjih obveznica bila je tri puta veća od ponude i privukla je investitore širom Evrope i Azije, navedeno je u saopštenju.

Pribavljenih 4,75 milijardi evra (6,7 milijardi dolara) biće prebačeni tim dvema članicama evrozone 31. maja, prenela je agencija AFP.

Prošle sedmice su 27-člana EU i 17-člana zona evra saopštile da planiraju da do 15. jula pribave 15,3 milijarde evra za Portugaliju i Irsku putem serije emisija obveznica.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Vize,   Evropska Unija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU pribavila 4,75 milijardi evra za Irsku i Portugal

Izvor: Blic, 25.Maj.2011, 01:00

BRISEL - Evropska komisija, izvršno telo Evropske unije, saopštila je da je pribavila tri milijarde evra za Irsku i 1,75 milijardi evra za Portugal, na današnjoj emisiji obveznica za te članice zone evra koje su dobile pomoć za spasavanje. ..Tražnja desetogodišnjih obveznica bila je tri puta veća...

Nastavak na Blic...

EU pribavila 4,75 milijardi evra za Irsku i Portugal

Izvor: Capital.ba, 25.Maj.2011

BRISEL, Evropska komisija, izvršno tijelo Evropske unije, saopštila je da je pribavila tri milijarde evra za Irsku i 1,75 milijardi evra za Portugal, na jučerašnjoj emisiji obveznica za te članice zone evra koje su dobile pomoć za spasavanje. Tražnja desetogodišnjih obveznica bila je tri puta...

Nastavak na Capital.ba...

Evropa će testirati nuklerne elektrane

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Maj.2011

Agencija Evropske unije za nuklearnu bezbjednost sastavila je plan o provjeri bezbjednosti u reaktorima na teritoriji EU, kako bi se spriječile krize poput one koja se dogodila u Japanu, saopštila je danas Evropska komisija. U saopštenju se dodaje da planom nije obuhvaćena provjera otpornosti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.