PESMA DANA Ej, da mi je sedmica na lotu

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PESMA DANA "Ej, da mi je sedmica na lotu"

Pevač Neđo Mitrović je davne 1987. godine snimio pesmu pod nazivom "Ej, da mi je sedmica na lotu", koja bi lako mogla da se uklopi u okvire aktuelnih dešavanja.

"Ej Suzana joj joj, izvuci moj iz doboša broj", pevao je Mitrović pre gotovo 30 godina, aludirajući na tadašnju "Loto" voditeljku Suzanu Mančić.

"Ej da mi je sedmica na lotu, i uz žene da doživim stotu", još je pevao Mitrović...

Poslušajte ovu staru pesmu koja bi, u skladu sa aktuelnim dešavanjima, lako mogla ponovo da postane popularna:

VIDEO > Neđo Mitrovic - Ej, da mi je sedmica na lotu:
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) OVO JE SAD HIT U SRBIJI: Ej, da mi je sedmica na lotu!

Izvor: Kurir, 30.Jul.2015

Pevač Neđo Mitrović je davne 1987. godine snimio pesmu pod nazivom "Ej, da mi je sedmica na lotu"...Posle incidenta na 59. Loto izvlačenju, kada se na ekranu pojavio broj koji se još nije izvučen, jedna od starih pesama spostao je novi hit...Naime, pevač Neđo Mitrović je davne 1987. godine snimio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.