Ukrao vozilo Hitne pomoći u Novom Sadu i švercovao 17 Sirijaca

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao vozilo Hitne pomoći u Novom Sadu i švercovao 17 Sirijaca

Slobodan M. (21) iz Subotice je u četvrtak oko devet sati ujutru pokušao da prokrijumčari 17 Sirijaca u vozilu hitne pomoći.

Naime, pripadnici boljevačke saobraćajne policije su na izlazu iz tog grada, prilikom rutinske kontrole, zaustavili vozilo hitne pomoći, beogradskih registarskih tablica. Vozač je zaustavio auto, ali kada su mu saobraćajci prišli, iznenada je krenuo u rikverc i pokušao da se okrene na putu. U toj "egzibiciji", umalo nije povredio organe reda, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su u poslednjem trenutku uspeli da odskoče u stranu i izbegnu teže posledice.

Vozilo se zabilo u nasip pored puta i tu ostalo "zarobljeno". Vozač je istrčao iz auta i pobegao u nepoznatom pravcu. Kada su saobraćajci otvorili vrata vozila hitne pomoći ugledali su 17 državljana Sirije.

Odmah je organizovana potraga za vozačem, koji je pobegao prema Paraćinu.

Slobodan M. je nakon što je pobegao sa lica mesta, uskočio u kamion, koji se kretao magistralnim putem Paraćin- Zaječar. Sakriven ispod cirade, neopaženo je stigao do autoputa, gde je iskočio iz vozila i stopirao. Nekoliko automobila mu je stalo i povezlo ga, ali je on, na kraju, ipak, uhapšen skoro 300 kilometara od mesta događaja, na deonici puta između Novog Sada i Subotice.

Po nezvaničnim saznanjima "Novosti", vozilo hitne pomoći ukradeno je, pre nekoliko dana, u Novom Sadu i na njega su stavljene beogradske registarske oznake. Sirijci su sprovedeni u boljevačku policiju, gde se čeka prevodilac.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.