Vučić najavio: Evo kada ću podneti ostavku na mesto predsednika SNS-a!

Izvor: BKTV News, 22.Maj.2017, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić najavio: Evo kada ću podneti ostavku na mesto predsednika SNS-a!

Premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ostavku na mesto predsednika SNS dati kada to bude smatrao neophodnim uz poruku svima onima koji imaju problem da nekoga drugoga dovedu na vlast da "taj film" neće gledati još neko vreme.

Vučić je na pitanje da li će "po tradiciji" podneti ostavku na mesto predsednika stranke rekao da je već rekao da će podneti ostavku i na koji način, uz podsećanje da Boris Tadić na primer to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << učinio, a da ga to niko tada nije ni pitao.

FOTO: Tanjug

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da se ime premijera znati 11, 12. ili 13. juna, da će inauguracija predsednika biti posle 20. juna, te da u opticaju za premijera nisu samo tri imena, kako se piše u medijima, već više.

On je u tom smislu poručio onima koji bi nekoga drugoga da dovedu na vlast, ali imaju problem što njega narod bira, da "taj film" još neko vreme neće moći da gledaju, ali i da će "slične probleme" imati i sa budućim predsednikom SNS kao sa njim.

FOTO: Tanjug

Kako je rekao gleda šta ti rade navodeći da nekadašnji ombudsman Saša Janković nije hteo da podnese ostavku ni dan pred izbore iako je SNS upozoravala da se tri godine bavio poltikom što je nespojivo sa funkcijom koju je obavljao i pri tom je u suprotno zakonu.

To im nije smetalo, dodao je Vučić.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.