Vučić: Članovi SNS neće imati više državnih funkcija

Izvor: Kurir, 22.Okt.2014, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Članovi SNS neće imati više državnih funkcija

To su naše unutarstranačke stvari, rešavaćemo ih rekao je Vučić novinarima na proslavi šeste godisnjice SNS u Beogradu

BEOGRAD - Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se u toj partiji poštovati odluka da njeni clanovi ne mogu imati više državnih funkcija.

"To su naše unutarstranačke stvari, rešavaćemo ih" rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Vučić novinarima na proslavi šeste godisnjice SNS-a u Beogradu.

On je kazao da čelnici svih drugih stranaka "koje glume da su u opoziciji imaju po deset funkcija a državni automobili im služe da se prevezu 800 metara, usput ih slupaju i napuste mesto sudara".

Upitan koliko članova SNS ima više državnih funkcija, Vučić je odgovorio da ne zna jer se bavi samo državnim pitanjima a ne stranačkim i da "nema nameru da počne".

Predsednik Skupštine grada Zaječara i poslanik SNS u Skupštini Srbije Saša Mirković isključen je ranije iz te stranke zato što nije ispunio odluku Glavnog odbora naprednjaka i nije podneo ostavku na jednu od funkcija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.