Veselinović priprema krivičnu prijavu zbog izjava Atlagića

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselinović priprema krivičnu prijavu zbog izjava Atlagića

Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović saopstio je danas da priprema krivičnu prijavu zbog, kako tvrdi, ortodoksnih neistina koje je ranije danas o njemu izneo poslanik Srpske napredne stranke Marko Atlagić.

Atlagić je u Skupštini Srbije govorio o egzodusu srpskog naroda iz Krajine i da su Hrvati tada uzurpirali najmanje 35.000 stanova Srba, a tada je rekao i da je bilo Srba koji su uzurpirali >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << hrvatske stanove, navodeći primer Veselinovića.

Odbacujući te tvrdnje, Veselinović je u izjavi za javnost rekao da Atlagić "vrlo dobro zna da ono što je rekao nije istina, pa je svoje laži izrekao na mestu gde je zaštićen imunitetom".

"Podneću krivičnu prijavu istog momenta kad Atlagić ili bilo ko drugi ustvrdi nešto slično van skupštinske sale", rekao je Veselinović.

On je u izjavi dostavljenoj medijima naveo i da je "zgrožen lažima" koje su izrečene na njegov račun.

"Sve što imam stekli smo svojim radom moja porodica i ja, a svakog koga interesuje pozivam da proveri tačnost te tvrdnje. Moji preci vekovima su živeli u Hrvatskoj i samo zahvaljujući svom radu i trudu stekli svu imovinu", naveo je Veselinović.

Pokret za preokret je saopštio i da je Atlagić izneo svoje tvrdnje u trenutku kada Veselinović nije bio u skupštinskoj sali.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.