Stefanović o protestu opozicije: Vučić je 20 puta pošteniji od njih!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2016, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović o protestu opozicije: Vučić je 20 puta pošteniji od njih!

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović ocenio je u subotu na vanrednoj konferenciji za novinare u sedištu SNS posle mitinga opozicije da su opozicione stranke, predstavnici bivšeg režima i manjih udruženja, na današnjem protestu doživeli debakl.

- Tražimo od njih da prihvate činjenicu da su pretrpeli žestok poraz i ogroman debakl na ovim izborima - rekao je Stefanović na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za novinare u sedištu SNS.

On je rekao da se ispred sedišta RIK u Beogradu okupilo oko 1.700 ljudi, koji su, kaže, organizovano autobusima došli iz Kraljeva, Pančeva...

- Toliko su mogli da se okupe Pajtić, Tadić, Jovanović, Obradović, Petrović, Veselinović, ali i Mladen Obradović, Sandulović. Kad oduzmete sve te sjajne veličine, zapitam se koliko je naroda bilo - rekao je Stefanović.

On je naveo da su se okupili oni koji su za i koji su protiv NATO, oni koji su protiv otvaranja fabrika, koji su pljačkali od hendikepirane dece.

- Oni su krali na izborima i tako se ponašali i zato misle da će se svi ponašati kao oni - rekao je Stefanović i upitao Bojana Pajtića na kom je to mestu navodno glasao čovek koji ima više od 100 godina.

- Za razliku do njih, Aleksandar Vučić se ponaša 20 puta poštenije, on hoće da demokratski vlada, a on i bi samo da vrate sve privilegije - dodao je Stefanović, poručivši:

- Nećemo im to dozvoliti.Mi vodimo politiku tako da štitimo građane, ali nećemo da štitimo njihovu banditsku politiku - poručio je Stefanović.

On je rekao i da na izborima održanim u nedelju, 24. aprila, zabeleženo najmanje izbornih nepravilnosti u poslednjih 10 do 15 godina.

Prema njegovim rečima, lideri opozicionih partija pokušavaju da zadrže privilegije, fotelje i vlast "gde god mogu, ali ih građani ne žele".

Stefanović je rekao da lideri opozicije mogu da se "ponašaju kako god žele, ali u skladu sa zakonom", ali je upozorio da im neće biti dozvoljeno da se služe nasiljem.

On je rekao da je na protestu opozicije verbalno napadnuta novinarka TV Pink i da očekuje da će taj napad osuditi i novinarska udruženja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Stefanović i Vulin od opozicionara traže da priznaju poraz

Izvor: N1 televizija, 30.Apr.2016

Nakon mitinga opozicije, stigle su i reakcije iz Srpske napredne stranke. Na vanrednoj konferenciji za novinare, potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, ponašanje opozicije ocenili su kao "sramotno" i od lidera opozicionih stranaka zatražili da priznaju...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.