Šabac: Preletaču nisu zaposlili sina pa je sada nezavisni odbornik

Izvor: Radio 021, 01.Avg.2014, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac: Preletaču nisu zaposlili sina pa je sada nezavisni odbornik

Gradski odbornik SNS Saša Vukašinović napustio je odbornički klub ove partije u Skupštini grada Šapca jer mu nisu, kako su obećali, zaposlili sina.

U pisanoj ostavci stoji da će Vukašinović u budućem radu gradskog parlamenta nastupati kao nezavisni odbornik. Vukašinović kaže da se na ovaj korak odlučio jer nisu poštovani dogovori koje je imao sa SNS kad je kao odbornik URS-a prešao u ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stranku.

- Samo obećavaju, a ništa ne rade. Obećali su mi posao za dete, ništa nisu učinili. Rekao sam im da ću mu ja davati platu, samo da negde radi, da stvori naviku, ali ništa. Na kraju sam iz tog dogovora izvukao deblji kraj, što je dovelo do toga da sam pred razvodom. Nisam jedini, mnogima su svašta obećali i ništa nisu ispunili - očajan je Vukašinović.

- Izašao sam iz stranke i odborničkog kluba SNS-a iz ličnih razloga, nemam nameru da pojačavam redove drugih stranaka, ostaću nezavisan odbornik - kategoričan je ovaj preletač.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Napustio SNS jer mu nisu zaposlili sina (po dogovoru)

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2014

Saša Vukašinović, gradski odbornik SNS-a, napustio je odbornički klub ove partije u Skupštini grada Šapca jer mu nisu, kako su obećali, zaposlili sina...U pisanoj ostavci stoji da će Vukašinović u budućem radu gradskog parlamenta nastupati kao nezavisni odbornik...Neuspeli pokušaj nepotizma...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.