SNS odlaže miting u Novom Sadu

Izvor: Akter, 30.Mar.2015, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS odlaže miting u Novom Sadu

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da će SNS odložiti miting u Novom Sadu, prvobitno najavljen za 25. april, zato što se istog dana održava skup Demokratske stranke u Beogradu

"Srpska napredna stranka ne odustaje od najavljenog mitinga u Novom Sadu. Ali on se neće održati istog dana kada i skup stranke Bojana Pajtića, lidera vojvodjanskog režima", >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << rekao je Vučić za list "Večernje novosti" od ponedeljka.

On je istakao da će miting naprednjaka biti održan nekog drugog dana, dodavši da predstavnicima bivše vlasti na republičkom nivou "nećemo uskratiti pravo na neodgovornost koju već svakodnevno pokazuju".

"U slučaju da se održavaju dva mitinga u isto vreme, pitanje je da li bi mogao da se obezbedi mir. Inače, postavlja se i pitanje odakle novac Pajtićevoj stranci za organizaciju mitinga ako je svima poznato da im je partijski račun već mesecima u blokadi", kazao je lider SNS.

Vučić je rekao da na mitingu u Novom Sadu očekuje oko 100.000 pristalica, i najavio da će to biti "najveći skup koji je organizovan u Vojvodini".
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Vučić: Odlažemo miting, ne želimo nemire

Izvor: SEEbiz.eu, 30.Mar.2015

BEOGRAD - "Mi ćemo održati najavljeni skup nekog drugog dana, a predstavnicima bivšeg režima na republičkom nivou nećemo uskratiti pravo na neodgovornost."

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.