SNS: Taj što kaže da smo ga napali je nasilnik

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Taj što kaže da smo ga napali je nasilnik

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović negirao je da su aktiviste te stranke napali članove Demokratske stranke (DS) tokom vanrednih lokalnih izbora u Mionici.

Đukanović je novinarima u Skupštini Srbije kazao da su aktivisti DS napali aktiviste SNS u selu Nanomir i Đurđevac i pozvao nadležne organe da reaguju kako bi građani Mionice mogli na "miran i demokratski način >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izađu na izbore".

- Čovek za koga navodno tvrde da je pretučen (kandidat DS za predsednika opštine Mionica Milan Gavrilović) je nasilnik koji je obavljao funkciju predsednika opštine, a koji je ranije tukao odbornika Nove Srbije - rekao je Đukanović.

Prema njegovim rečima, Gavrilović je danas napao aktiviste SNS u selu Nanomir, a koji su u kampanji pozivali birače te stranke da glasaju.

- Fizički je nasrnuo na njih, ljudi su se branili i došlo je do incidenta - rekao je poslanik SNS.

Kako je objasnio, do incidenta je došlo i u selu Đurđevac gde je intervenisala policija, jer je kandidat za odbornika DS "upao na biračko mesto i pretio da će da razbije biračku kutiju ukoliko neko glasa za SNS".

Đukanović je dodao da je došlo i do trećeg incidenta kada je šest članova DS predvođeno suprugom kandidata DS za predsednika opštine Vericom Gavrilović upalo u prostorije SNS. Prema njegovim saznanjima, tu je reagovala i policija.

On je zapitao da li neko "iz očaja" izaziva incidente, jer u Mionici ne može da dobije "ni dva glasa" i istakao da je rano da se odluči da li će izbori biti poništeni.

- Incidenti nam pokazuju da neko želi da izazove možda i prekid izbora - naveo je Đukanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.