SNS: Sutra mogući razgovori sa SPS

Izvor: BKTV News, 26.Jun.2012, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Sutra mogući razgovori sa SPS

Funkcioner SNS-a Nebojša Stefanović izjavio je večeras da bi u sredu trebalo da počnu razgovori te stranke sa SPS-om oko formiranja nove vlade.
“Mislim da sutra u toku dana treba da počne razgovor sa SPS-om, jer Srbija više ne može da čeka i vreme je da se formira nova vlada”, rekao je Stefanović za agenciju Beta.
Stefanović je kazao da bi vlada u kojoj bi bile >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << SNS i SPS bila dobra jer bi, kako je naveo, imala legitimitet.
On je kazao da je SNS sa socijalistima imala samo neformalne razgovore i da je “spremna da sutra razgovara sa njima”.
Stefanović je rekao da i SNS zanima šta SPS kaže da je prepreka za formiranje nove vlade i da li još važi njihov koalicioni sporazum dogovoren sa Demokratskom strankom, 8. maja.
“I mi smo zainteresovani da čujemo taj odgovor i da li SPS nije više raspoložen da razgovora sa DS-om”, kazao je Stefanović agenciji Beta.
Izvor: B92
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.