SNS: Nadležni da istraže kako je Pajtić pokrao Vojvodinu

Izvor: Press, 09.Avg.2014, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Nadležni da istraže kako je Pajtić pokrao Vojvodinu

"Pitamo nadležne državne organe kada će građanima konačno da se saopšti istina o tome koliko novca je pokrao Pajtić iz Metals banke, gde su nestale pare iz pokrajinskih robnih rezervi, i koje su mere preduzete povodom afere Fond za razvoj Vojvodine? Pitamo i kada će nadležni državni organi obavestiti građane i reći istinu povodom pljački u NIS-u, koje je sprovodio Borislav Stefanović", navodi se u saopštenju SNS.

 

SNS je upitala "sveznalice >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iz DS" zašto za pet godina nisu bili u stanju da objave ugovor o Fiatu, zašto su građanima ostali dužni i nisu objavili ni ugovore sa Azerbejdžanom i Kinom…

"Demokratska stranka, koliko god saopštenja pisala, ne može da poništi činjenicu da na čelu svoje stranke, i u svojim redovima, ima kriminalce, a Srpska napredna stranka poziva nadležne državne organe da odmah kažu istinu građanima", navodi SNS.

Saopštenje SNS-a je odgovor Demokratskoj stranci, koja je danas od Vlade zatražila da objavi sve "ugovore, protokole, memorandume i druge akte u celosti", uključujući i ugovore koje su sklapale druge Vlade, vezano za projekte saradnje s Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.