SNS: DS ne brine o građanima Vračara, već o foteljama

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS ne brine o građanima Vračara, već o foteljama

Srpska napredna stranka saopštila je da nije iznenađena "bahatim" odgovorom Demokratske stranke na poziv za razgovore o daljem formiranju vlasti u toj beogradskoj opštini, jer "svi znaju da DS nikada nisu brinuli o interesima građana, već isključivo o foteljama i privilegijama".

DS najavila je ranije danas da neće učestvovati u razgovorima o daljem formiranju vlasti u beogradskoj opštini Vračar, koju je najavio odbornik Liberalno-demokratske partije i novoizabrani >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << predsednik lokalnog parlamenta Mihailo Grupković, jer neće da se odazovu na "poziv nekoga ko je oteo mandat građana Vračara i prodao ga naprednjacima".

Na to je SNS saopštila da želi da priča o tome šta može da se uradi za Vračar. "Mi ćemo sa svim političkim strankama, koje to žele, raditi za dobro Vračara i zato ćemo razgovarati o tome kako da što veći broj odbornika učestvuje u formiranju vlasti na Vračaru. To je dobro za Vračar i predstavlja našu obavezu prema građanima", dodali su iz SNS.

Liberalno demokratska partija saopštila je da će pozvati Demokratsku stranku na razgovore uprkos najavi DS-a da neće učestvovati u razgovorima o daljem formiranju vlasti u beogradskoj opštini Vračar, ali da nema razumevanja za DS "koja koristi rečnik nedostojan značenja koja ta stranka treba da ima u političkom životu Srbije".

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.