Radulović podneo prijavu: Aktivisti SNS na biračkim mestima

Izvor: N1 televizija, 04.Maj.2016, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović podneo prijavu: Aktivisti SNS na biračkim mestima

Pokret "Dosta je bilo" saopštio je da je predsednik pokreta Saša Radulović podneo prijavu najbližoj policijskoj stanici, jer su aktivisti Srpske napredne stranke bili u blizini izbornog mesta na Novom Beogradu na kome se ponavljaju izbori i pozivali građane da glasaju za njihovu listu.

Radulović je na svom Tviter nalogu navodio da je video grupu aktivista koje imaju spiskove i koji teraju ljude da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << glasaju za listu SNS-a, kao i da "zvone ljudima na vrata".

Neverovatno je koliko SNS ekipa obilazi blok 29 u Novom Beogradu sa spiskovima, zvone gradjanima na vrata. Nasiljem i strahom do glasova

"U grupama od dvoje ili troje, sa spiskovima glasača, Vučićevi aktivisti su zvonili na vrata građana vršeći na njih nedozvoljeni pritisak i zastrašivali ih, a nigde u blizini nije bilo policije da ih u tome spreči. Grupa sa kojom je (Radulović) razgovarao pokušala je da ga razuveri rečenicom da oni 'tako tu gluvare' i da i nemaju potrebu da 'nekoga teraju na izbore jer imaju više od 48 odsto glasova'", navodi se u saopštenju DJB-a.

Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović danas je na svom Tviter nalogu napisao da je skandalozno da Saša Radulović uznemirava građane na Novom Beogradu, "zaustavlja ih na ulici i pita za koga će da glasaju".

"Stečajni lopov će izgleda dobiti i krivičnu prijavu. Zna on ko je, pronaći će se već", naveo je Stefanović na svom nalogu.

Стечајни лопов ће изгледа добити и кривичну пријаву. Зна он ко је, пронаћи ће се већ.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.