Pajtić: SNS plaća aktiviste 50 evra dnevno

Izvor: Radio 021, 22.Dec.2014, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: SNS plaća aktiviste 50 evra dnevno

Predsednik DS Bojan Pajtić rekao je da SNS izdvaja 50 evra dnevno za svakog aktivistu koji dolazi u Mionicu.

Pajtić je naveo da je reč o 2.000 evra dnevno kojima SNS plaća oko 40 aktivista koji su došli u Mionicu pred lokalne izbore, a da treba dodati i putne troškove, smeštaj i hranu.

"Preko dvadeset miliona će koštati kampanja Srpske napredne stranke. Odakle, ljudi. Čiji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << to novac i kakva je to onda kriza, u kojoj je Srbija krizi. I zašto se smanjuju plate i penzije ako imamo da za vladajući stranku i režim preko 20 miliona dinara potrošimo i bacimo na kampanju. To je slika i prilika te stranke", rekao je Pajtić.

Kako je ocenio lider DS Srbija ima problem sa Vladom koja nema nikakvu viziju, koja ne uviđa da je poljoprivreda razvojna šansa ove zemlje i ovog naroda pa upravo tu smanjuje subvencije. "Imamo problem sa Vladom koja smanjuje plate i penzije i koja štedi na prosvetarima 25 miliona evra, a u istom danu donosi odluku da će se na 200 miliona dolara izdati garancija za dugove Srbijagasa, 160 miliona evra platiti dugovanja 'Er Srbije', odnosno 'Etihada', da ćemo svi mi kao poreski obveznici plaćati njihova dugovanja", rekao je on.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.