Izvor: Blic, 20.Avg.2016, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornik SNS pljunuo bivšu radnicu pred maloletnom decom

Odbornik sa liste vladajuće SNS Milenko Dragojević, vlasnik pekare "Dragojević", fizički je nasrnuo na svoju bivšu radnicu, pred njenom maloletnom decom od dve i četiri godine.

Valjevka D. M. (38) prijavila je policiji da se 15. avgusta u prepodnevnim satima u blizni restorana "Kuća", dok je bila u šetnji sa četvorogodišnjom ćerkom i dvogodišnjim sinom, susrela sa bivšim poslodavcem i njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sinom Urošem, s kojima je u sudskom sporu zbog neisplaćene otpremnine.

Kako tvrdi, stariji Dragojević joj se obratio pitanjem zbog čega ga je tužila, na šta je odgovorila da "samo traži svoja prava".

- Međutim, onda mi je prišao i rukom me uhvatio za nos i gurnuo u stranu. Psovao mi je majku, nazivajući me kurvom i slepicom, a onda me je pred decom, koja su bila šokirana i preplašena, i pljunuo! Na te uvrede odgovorila sam u afektu nešto, više se ne sećam šta, posle čega me je njegov sin odgurnuo. Milenko je tad pokušao i da me udari, ali ga je njegov sin u tome sprečio, nakon čega su seli u svoj kombi i odvezli se – prepričava D. M. šta joj se dogodilo nakon susreta sa čovekom kod kojeg je radila 13 godina.

Žena koja živi u selu Zlatarić nakon toga je posetila svog lekara u Domu zdravlja koji joj je, kako kaže, zbog stresa i glavobolje prepisao lekove za smirenje.

Angažovala je i advokata koji će protiv Dragojevića podneti krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje.

Prethodno, D.M. je tužila vlasnika pekare tvrdeći da nije dobila ni dinar otpremnine nakon što je pre nešto više od godinu dana proglašena tehnološkim viškom, te da je dovedena u zabludu jer joj je bivši poslodavac "poturio" da potpiše potvrdu da je navodno dobila novac, dok je ona mislila da potpisuje rešenje o godišnjem odmoru.

Milenko Dragojević je nakon poslednjih lokalnih izbora postao odbornik na listi vladajuće SNS, kao kadar njihovog koalicionog partnera Samostalne DSS Andreje Mladenovića. U prethodnom mandatu gradske vlasti, kao član DSS, on je bio član Gradskog veća.

"Blicu" je u policiji potvrđeno da postoji službena beleška o događaju, na osnovu iskaza D. M. Sledi prikupljanje dokaza i prosleđivanje tužiocu, koji će odlučiti da li ima elemenata za prekršajnu ili krivičnu prijavu.

U pekari "Dragojević" je "Blicu" rečeno da vlasnik trenutno nije u kancelariji, dok se on sam nije javljao na svoj mobilni telefon.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Odbornik SNS pljunuo bivšu radnicu pred maloletnom decom

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2016

Odbornik sa liste vladajuće SNS Milenko Dragojević, vlasnik pekare "Dragojević", fizički je nasrnuo na svoju bivšu radnicu, pred njenom maloletnom decom od dve i četiri godine...Valjevka D. M. (38) prijavila je policiji da se 15. avgusta u prepodnevnim satima u blizini restorana "Kuća", dok je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.