Ne verujte Vučiću nego svojim očima

Izvor: Beta, 21.Dec.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne verujte Vučiću nego svojim očima

BEOGRAD, 21. decembra 2014. (Bata) - Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić pozvao je u nedelju gradjane, povodom izjave predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića da će biti boljitka u 2015. godini, da veruju svojim očima i zdravom razumu.

"SNS u Mionici obećava bolji život ukoliko pobede na izborima kao što su to obećavali na svim lokalnim izborima širom Srbije. Jedino u čemu je Aleksandar Vučić dosledan, jeste da nam svakih pola >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << godine obećava da će za šest mesci biti bolje", ocenio je Pajtić prilikom posete Mionici gde se 28. decembra održavaju izbori.

Pajtić je pozvao gradjane Srbije da ne veruju "ni Vučiću, da ne veruju ni nama, nego da veruju svojim očima i da veruju zdravom razumu, da pogledaju svojim očima u novčanike, da vide koliko novca tamo imaju danas, koliko su imali pre dve i po godine".

Predsednik DS je rekao da stranka na izbore u Mionici izlazi sa izuzetno jakom listom, sa ljudima koji se ne sakrivaju ni iza stranke niti iza predsednika stranke jer, kako je naveo, neće predsednik opštine Mionica biti ni Vučić ni Pajtić ni (Ivica) Dačić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pajtić: Ne verujte Vučiću nego svojim očima

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2014

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić pozvao je danas građane, povodom izjave predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića da će biti boljitka u 2015. godini, da veruju svojim očima i zdravom razumu..."SNS u Mionici obećava bolji život ukoliko pobede na izborima kao...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.