Nakon smene vlasti u Kladovu, predsedniku SNS polomili stakla na automobilu

Izvor: Blic, 30.Maj.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon smene vlasti u Kladovu, predsedniku SNS polomili stakla na automobilu

Nakon jučerašnje smene vlasti u Kladovu u večernjim satima je nepoznati počinilac polomio stakla na vozilu „reno senig“ čiji je vlasnik Radislav Čučulanović, predsednik Opštinskog odbora SNS u Kladovu.

- Parkirao sam svoj auto oko 20 časova, a jutros sam video da mi je polomljeno staklo. Slučaj sam prijavio policiji, koja je ustanovila da je staklo razbijeno tupim predmetom kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne bi čula lomnjava. Čudno je da se to desilo nakon što je SPS smenjen sa vlasti, pa postoji otvorena sumnja u nekoga od njih – kaže Čučulanović.

Nakon ovog incidenta Čučulanović je sve stranke pozvao na mir i toleranciju.

-Kao predsednik stranke pozivam na mir i toleranciju i uzajamno razumevanje svih stranaka. Neka se svi klone nasilja da u duhu demokratskih principa vršimo vlast – dodaje Čučulanović.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.