Mali: Mladenović ostaje zamenik ako se s tim složi SNS

Izvor: RTS, 30.Jun.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Mladenović ostaje zamenik ako se s tim složi SNS

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da "nema problem" s tim da njegov zamenik Andreja Mladenović, koji je isključen iz DSS-a, ostane na toj funkciji, ukoliko se Srpska napredna stranka sa tim složi.
"Ukoliko se SNS sa tim složi kao vladajuća stranka, ja nemam problem da Mladenović ostane moj zamenik i da zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nastavimo da gradimo bolji Beograd", rekao je Mali Tanjugu.
Naveo je da je juče, nakon odluke DSS-a da isključi Mladenovića iz te stranke, razgovarao s njim i da mu je Mladenović potvrdio da ostaje privržen idejama, planovima i projektima koje su zajedno definisali.
Mladenović, koji je i zamenik gradonačelnika, juče je jednoglasnom odlukom Predsedništva isključen iz DSS-a zbog, kako je navedeno, kršenja Statuta i nepoštovanja odluka organa te partije.
Mladenović je tada rekao da ne prihvata tu odluku, kao i da će nastaviti da obavlja funckiju zamenika gradonačelnika.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mladenović ostaje zamenik ako se SNS slaže"

Izvor: B92, 30.Jun.2015

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da "nema problem" s tim da njegov zamenik Andreja Mladenović, koji je isključen iz DSS-a, ostane na toj funkcijii..."Ukoliko se SNS sa tim složi, kao vladajuća stranka, ja nemam problem da Mladenović ostane moj zamenik i da zajedno nastavimo da gradimo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.