Ljubivoje Slavković, zamenik gradonačelnika Niša, isključen iz SNS-a

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Okt.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubivoje Slavković, zamenik gradonačelnika Niša, isključen iz SNS-a

Zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković, koji je bio i na funkciji člana skupštine „Jugoistoka", isključen je iz SNS na sednici Izvršnog odbora te partije, jer nije ispunio odluku Glavnog odbora stranke da podnese ostavku na jednu od funkcija, potvrdio je agenciji Beta Radomir Nikolić

Zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković potvrdio je danas Tanugu da je odlukom Izvršnog odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << SNS isključen iz te stranke, jer se nije odrekao jedne od funkcija koje je obavljao.

"Isključen sam iz članstva, jer nisam podneo ostavku na mesto člana Skupštine Privrednog društva „Jugoistok“. A odluka Izvšnog odbora SNS je neracionalna i nezakonita." izjavio je Slavković. On je naglasio da neće podneti ostavku na mesto zamenika gradonačelnika, ali i da očekuje da bude pokrenut postupak za njegovo razrešenje.

Gradski odbor SNS u Nišu raspravljaće o smeni Slavkovića i drugih članova stranke koji se još uvek nisu odrekli duplih fuinkcija.

Javnost u Nišu, je sa nevericom je primila ovu vest, ''plašeći se da nije u pitanju još jedna politička igra''. Ostaje da sačekamo i uverimo se u iskrenost i dobru nameru rukovodstva najbrojnije stranke u Srbiji.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Slavković: Ne podnosim ostavku na mesto zamenika gradonačelnika (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 21.Okt.2014

Zamenik Gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković je, odlukom izvršnog odbora Srpske napredne stranke, sinoć isključen iz ove partije. Kako je rekao, on neće uložiti prigovor na tu odluku niti planira da podnese ostavku na mesto zamenika prvog čoveka grada. Gradonačelnik Niša i predsednik gradskog...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.