Đilas razgovarao sa Vučićem o spuštanju tenzija

Izvor: Blic, 05.Jan.2013, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas razgovarao sa Vučićem o spuštanju tenzija

Beograd - Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je danas da je sa predsednikom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem razgovarao on novonastaloj situaciji u Baču izazvanoj promenom vladajuće većine i da je dogovoreno da se spuste tenzije.

Razgovarao sam sa Vučićem o situaciji u Baču kako bismo, kao odgovorni lideri, našli rešenje za situaciju u Baču, rekao je Đilas.

Dogovorili smo se, istakao je predsednik DS u pisanoj izjavi, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na obe strane, u razgovoru sa članovima DS i SNS, spustimo tenzije kako bi se u normalnoj atmosferi našlo rešenje za formiranje većine u Baču, koje bi bilo u skladu sa zakonom.

Povezane vesti: Kalanović: Upad odbornika u Skupštinu opštine Bač nije u nadležnosti Ministarstva SNS i SPS: DS nasilno uzurpirao vlast u Baču Đilas: Vlada neće izdržati 2013, DS je neće rušiti Dačić: Nemoj da me oni koji su srušili Miloševića teraju da se vraćam na staro. Ja sam pouku izvukao DS: SNS u Baču sprečava DS i partnere da preuzmu vlast

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.